Вхід | Реєстрація

Виставка робіт юного художника

Виставка робіт юного художника

Минулого тижня у Кобеляцькій загальноосвітній школі № 2 пройшла виставка робіт Володимира Кльонова, котрий навчається у дев’ятому класі.

О 13:00 в коридорі школи зібрались вчителі та учні дев’ятих класів. Саме їм випала нагода першими побачити роботи юного художника Володимира Кльонова, котрий навчається у 9-Б класі. Цього дня про хлопця говорили багато.

Зі слів батька, Володимир — досить неординарна особистість. Окрім малювання, захоплюється радіотехнікою, любить грати у футбол, шахи, настільний теніс. Добре катається на роликах та ковзанах. Любить подорожувати.

— Перший раз Володя серйозно випробував себе у вісім років, — розповідає батько, — коли навчався у третьому класі. Тоді він пройшов 60 кілометрів кролем від берега до острова на Чорному морі. А у дев’ять років вперше подолав гору «Сокіл» у Новому Світі. Ця гора вважається однією із найнебезпечніших у Криму. Влітку 2011 року Вова виплив у відкрите море на відстань приблизно 750 метрів від берега і плавав з дикими дельфінами. Цікаво, що довжина вожака була близько чотирьох метрів. Хлопець є учасником Харківської команди КВК, яка шість разів стала чемпіоном Харкова. А на сцену вперше вийшов у три роки.

Мама Володимира поділилася з присутніми, що ця виставка — не перша у житті хлопця. У їхньому роду вже були художники. Очевидно, Володі талант передався по спадковості.

Як зізналася директор школи Світлана Грінько, більшості з того, що розповів про Вову батько, вона не знала. Сам хлопець невисокого зросту і вирізняється серед однолітків скромністю та сором’язливістю. Світлана Юріївна подякувала Володимиру за те, що він показав усім свої здібності, відкрив свій талант.
Сергій Коломієць, керівник гуртка образотворчого мистецтва, у якому навчається Володя, розповів про його знайомство з юним художником.

— Тоді я ще працював у музеї керівником художньої студії, — згадує Сергій Аркадійович. — Дивлюся, серед діток стоїть білявий-білявий хлопчик, мов сонечко. Коли він намалював свій перший малюнок, я зрозумів, що це не просто хлопчик, а великий Всесвіт. І в ньому закладено дуже багато краси.

Після привітань гостей, юний художник подякував присутнім за те, що вони прийшли познайомитись із його творчістю. А вони, в свою чергу, швиденько розійшлися між стендами, на яких були розміщені малюнки.

А загалом, Володя Кльонов вважає, що людина народжується для пізнання світу і любові. А найкращі люди на землі — це мандрівники, що пізнають себе як частину світу.


Фотки
з виставки

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2012, 15:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації