Вхід | Реєстрація

У Кременчуці відкрили новий сезон роботи Автомістечка

У Кременчуці відкрили  новий сезон роботи Автомістечка

17 квітня у парку Миру відбулося урочисте відкриття нового сезону роботи дитячого Автомістечка, збудованого у 2010 році. На урочистостях голова Автозаводської райради Володимир Коваленко привітав школярів, які були запрошені на захід, та побажав їм успіхів у навчанні Правилам дорожнього руху. Заступник міського голови Віктор Калашник відмітив гарну ініціативу Автозаводської райради щодо створення Автомістечка та організації навчання на ньому дітей. А заступник начальника міського управління МВС Денис Захарченко заявив, що у Кременчуці дуже високий рівень травмування дітей на дорогах, і робота Автомістечка буде сприяти попередженню таких випадків.

Перше заняття із школярами провів старший інспектор Кременчуцького відділу ДАІ Володимир Кравченко разом з юними інспекторами дорожнього руху із ЗОШ №27. Спочатку діти пройшли по Автомістечку та послухали розповідь міліціонера про дорожні знаки, розмітку, сигнали світлофору, та правила переходу через залізничний переїзд. Найбільше ж їм сподобалося катання на електромобілях, рух яких регулювали юні автоінспектори.

Як повідомив голова Автозаводської райради Володимир Коваленко, для того щоби покращити умови проведення занять, наразі закінчується ремонт тролейбуса, який буде переобладнано в учбовий клас із столами та стільцями. За його словами для організації занять на Автомістечку наразі мається 12 електромобілів та 2 велосипеди, які подарували кременчуцькі бізнесмени. Заняття будуть проводитися згідно графіка, погодженого з міським управлінням освіти, з залученням працівників ДАІ. Дітей будуть навчати правилам дорожнього руху та безпечного поводження на вулицях і дорогах міста. В.Коваленко також розповів про плани щодо підвозу школярів з Молодіжного. Для цього буде задіяний спеціальний тролейбус, в якому по дорозі до Автопарку дітям будуть розповідати про правила безпечного поводження на вулицях міста. Після занять на Автомістечку дітей на цьому ж тролейбусі відвезуть назад. Всі питання щодо цього вже погоджені.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації