Вхід | Реєстрація

Пенітенціарії Полтавщини відзначили своє професійне свято

Пенітенціарії Полтавщини відзначили своє професійне свято

20 квітня 2012 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області були проведені урочистості з нагоди святкування 14-річниці з дня утворення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань, а з 9 грудня 2010 року його функції виконує Державна пенітенціарна служба України.

На святкові заходи були запрошені представники прокуратури області, органів місцевого самоврядування, працівники органів та установ виконання покарань області та ветерани кримінально-виконавчої служби.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв, зазначивши, що завдяки повсякденній наполегливій праці, відповідальному ставленню до служби, кримінально-виконавча служба міцно утвердилась у системі державних органів виконавчої влади. Побажав міцного здоров'я, щастя, благополуччя, наполегливості, нескінченної енергії та наснаги.

Кращі працівники області були заохочені нагородами центрального апарату пенітенціарної служби, почесними грамотами Полтавської облдержадміністрації, обласної та міської ради, достроковим присвоєнням чергових звань та грошовими винагородами. Цього дня начальник Крюковської виправної колонії (№29) підполковник внутрішньої служби Сергій Довженко отримав спеціальне звання полковника, символічні погони йому вручив  Голова Служби Олександр Лісіцков у місті Києві.  А Указом Президента України №  274/2012 від 20.04.2012 року «Про відзначення державними нагородами України працівників Державної пенітенціарної служби України» нагороджено медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня працівника Полтавської виправної колонії (№64) майора внутрішньої служби Ігоря Зернова.

Не залишилися поза увагою і ветерани кримінально-виконавчої служби області. Їх було нагороджено грамотами управління та вручено подарунки.

Після офіційної частини за участю співробітників кримінально-виконавчої служби області та їх рідних, було організовано святковий концерт. Присутні отримали задоволення та гарний настрій від виконаних «в живу» пісень та запальних танців.

Зі словами вдячності за отримані позитивні емоції до колективу пенітенціаріїв області звернулися ветерани.  Вони пригадали роки своєї молодості та трудові будні несення служби. А колишній начальник відділу виправно-трудових установ Валентин Непринцев зазначив, що навіть помолодів на п’ять років.


Автор: Алла Торяник, головний спеціаліст у зв’язках із ЗМІ та громадськістю управління ДПтСУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2012, 12:34 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації