Вхід | Реєстрація

На Полтавщині проведено турнір з інтелектуальних ігор

27 квітня 2012 року в смт. Решетилівка Полтавської області провели щорічний турнір з інтелектуальних ігор серед школярів на Кубок Аристотеля. В турнірі взяли участь 11 команд із Решетилівки, Жовтневого, Пащенок, Шевченкового, Шамраївки, Першого Лимана, Потічка. Ось уже п'ятий рік поспіль змагання серед учнів шкіл проведено за підтримки Решетилівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". В Полтавській області це чи не єдиний інтелектуальний турнір серед школярів, який проводять щорічно.

Перед початком змагань учасників привітав голова Решетилівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Ханко: "Такого чину турніри обов'язково потрібно проводити серед молодого покоління, оскільки саме за молоддю наше майбутнє. На жаль, нинішня влада на це мало звертає увагу. Тим не менше, в Полтавській області це чи не єдиний інтелектуальний турнір, який проводять щорічно. Решетилівський осередок ВО "Свобода" ось уже протягом п'яти років допомагає в його організації".
Власне, сам турнір складався з трьох турів. Боротьба була запеклою й цікавою та викликала шквал емоцій в учасників і глядачів. Діти із завзяттям змагалися за звання найрозумніших.

Переможців було визначено: у старшій групі (учні 9–11 класів) – команда "Немо" Решетилівської гімназії ім. І.Л.Олійника (капітан Остапенко Юля), 2 місце – "Мотя + С" Пащенківської ЗОШ І-ІІ ступенів, 3 місце – "Енерджайзер" Жовтневого НВК; у молодшій групі перемогла команда "Форсаж" Реештилівської ЗОШ І-ІІ ступенів (капітан Коп'як Артем), а команди "В Контакті" Першолиманська ЗОШ І-ІІІ ступенів та "Сова" Решетилівської гімназії зайняли відповідно 2 та 3 місця. Взяли участь і зовсім юні учасники – учні 5-В Решетилівської гімназії (капітан Гудзь Роман), які грали поза заліком, оскільки такого віку дітей серед учасників більше не було.

По закінченні турніру всі учасники отримали солодкі призи. Організатори змагань дуже вдячні за розуміння педагогам цих шкіл, а особливо за підтримку ВО "Свобода".


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації