Вхід | Реєстрація

Випускний для «КВК»

5 травня у школі, в актовій залі, відбувся випускний «КВК». А це означало, що ми у цьому році попрощаємося з талановитими учнями, які протягом навчання у школі розважали нас своїми виступами на сцені.

Підготовка до концерту була дуже напруженою: учасники метушились, бігали, просто не мали спокою! Учителі гортали сценарії, давали останні настанови — прямо-таки театр! Свято розпочинається! Тетяна Селюк вітає випускників гарним віршем і називає кожного з них. Глядачі аплодують стоячи.

Першим виступає «5-В» клас. Розпочинають досить феєрично — з танцю. Виступають дівчатка, які вдягнуті у чорні капелюхи і окуляри, що дуже підкреслює їх таємничий образ. Задумка всіх виступів — нагадати колишні виступи випускників, тому по закінченню кожного номера Тетяна Миколаївна викликає тих випускників, які впізнали себе у минулому. Це був минулий ансамбль «Кнопочки», який складався з самих хлопчиків, їх нагородили медалями, «… які треба протирати кожний день і які виготовленні із чистого срібла!»

Далі на сцену виходить «6-А». Усе розпочинається з пісні про природу, про шкоду їй. У кінці колишніх учасників-випускників нагородили грамотами за участь у екологічних бригадах.

Потім виступав шкільний ансамбль «Веселка». Вибігли дівчатка і почали танцювати та співати пісню. Досить-таки революційну, слід зауважити. Про те, що «ми вже не малятка, а справжнісінькі дівчатка!»
А ось на сцену виходить «10-В» клас. У їхній сценці йде розповідь про те, як господар Микола (Влад Зименко) посадив город і хотів, щоб овочі виросли великими, тому збирав усі добрива на світі. У результаті отруївся, бо у врожаї було забагато нітратів.

Далі виступає команда ДЮП із «8-В» під назвою — «Янголи Фортуни».Вони розповідають про рух, пожежі, читають гуморески на ці ж теми. Після них співає Віка Сіврюк, вона вітає випускників.
Далі на сцені — команда ЮІР. Вони співають про безпеку руху, називають у віршах усіх випускників. У кінці виступу співають пісню, яка дуже гарно супроводжується помахами прапорів червоного, жовтого і зеленого кольору.

Потім настала черга «7-А». Це учасники Екологічного театру. Вони розповідають про те, який прекрасний світ, але люди йому багато шкодять. Дуже багато випускників упізнали в цьому виступі себе.

Дев’ятим виступав ансамбль «Анастасія», який складався з самих хлопців. У них був дуже цікавий реквізит: носові хустинки, поліцейські жезли, дитячі брязкальця і різнокольорові стрічки.

Ювілейною, десятою, виступала команда «Браво». Вони викликали позитивні емоції у всього залу, Їх виступ був настільки смішним, що навіть найсерйозніші люди сміялись. Спочатку чотири випускниці-хлопчики, потім учителька музики в перуці, жарти про турніки і ще дуже багато чого. Загалом їх виступ можна вважати найкращим!

Далі виступ учителів… Вони провели його дуже комічно і феєрично, влаштували бліц, привітали колег, а Тетяна Миколаївна прочитала вірш, який 15 років тому написала одна з учениць школи. Чесно кажучи, він зачіпає душу!

І, нарешті, фінал! Виступ випускників! Розпочинають дівчата: розповідають гуморески про кремлівську дієту, про безлад у дівочій сумочці, про те, як Юля Ярошенко англійця української вчила. У кінці звучить гарна пісня. І от після дівчаток на сцену виходить ансамбль «Кнопочки». Але склад уже інший — на сцені тепер і деякі з випускників. Після їхнього феєричного танцю, уже самі випускники-хлопці підійшли до мікрофона і сказали:

— Тетяно Миколаївно, вибачте нас!.. — За що?  За те, що зараз буде…

Після цих слів вони познімали з себе сорочки і почали та-а-а-к танцювати. Дівоча частина залу задоволено вищала.

У кінці всіх учасників концерту викликали на сцену. Їх було так багато, що деяким довелося стояти біля неї. Закінчилося все красивими словами і піснями. Ось так відбувся цей концерт, після якого було дуже багато вражень, долоні боліли від оплесків, а в голові вирували емоції!


Автор: Віолетта Давиденко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації