Вхід | Реєстрація

В університеті третього віку Автозаводського району 4-й випуск

В університеті третього віку Автозаводського району 4-й випуск

На початку 2009 року рішенням Автозаводського райвиконкому на базі Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету економіки та права був створений університет третього віку. З 1-го березня 2009 року перші сто слухачів із числа пенсіонерів району приступили до занять на трьох факультетах: охорони здоров’я та фізичної реабілітації, історико-краєзнавчому і  культурно-просвітницькому. Наразі в університеті третього віку Автозаводського району навчається 140 літніх студентів вже на 4 факультетах – до раніше створених добавився мистецький факультет.

Наступного тижня, 24 травня, в університеті відбудеться вже четвертий випуск з врученням дипломів випускникам. Вчена рада разом із Автозаводським райвиконкомом готуються до урочистостей, та одночасно займаються прийомом слухачів на наступний навчальний рік, який розпочнеться у вересні. На випуск до університету обіцяють завітати два представника німецької неурядової організації «DVV  International», яка цього року надала фінансову підтримку університету третього віку на проведення екскурсій, організацію навчання та придбання канцтоварів.

Нагадаємо, що договір про співпрацю між іноземною неурядовою організаціє «Німецьке об’єднання народних університетів» та Автозаводським райвиконкомом був підписаний у березні цього року.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації