Вхід | Реєстрація

Шоу «Вболівай з найкращими» багатьом не сподобалося

Шоу «Вболівай з найкращими» багатьом не сподобалося

Шоу «Вболівай з найкращими», яке проходило вчора у Полтаві, сподобалося не усім. Журналісти «Кола» підслухали відгуки глядачів, які зібралися на Театральній Площі.

Зокрема, найбільше полтавців обурили: велика кількість реклами, яка лунала зі сцени, мала кількість довідкової інформації, погана видимість та затримка зірок.

– Я бачила, як за 2 дні до концерту на площі монтували сцену і шатер у формі футбольного м’яча, – ділиться Катерина. – Проходила там кілька разів з дитиною – ми голубів на площі звикли годувати. Але я навіть гадки не мала, що нам можна було зайти до «футбольного м’яча» і там отримати якісь призи. Ніде про це не повідомлялося. Якби мій син знав, що у палатку можна було заходити й виграти кепку з логотипом «Євро-2012», він би обов’язково прийняв участь у конкурсі.

– Дуже погано видно, дивимося виступ тільки на екранах, – зауважили Ольга й Олексій, подружжя, яке стояло біля магазину «Театральний». – До сцени наблизитися неможливо – там усюди загородження й волонтери. Навпроти сцени – якась величезна будка, чиїсь авто, дерева. От ми стоїмо і практично нічого не бачимо, тільки слухаємо, причому найбільше чуємо реклами. Ще й калюжа блювотиння поруч — хтось «перебрав».

– Я далеченько живу від Театральної площі, прийшов  послухати Руслану, яка перемогла на Євробаченні. Її виступ мав початися півгодини тому, а на сцені співають переможці якихось телешоу, – говорить Іван Дмитрович, пенсіонер. – Мабуть, піду зараз додому, щоб не промокнути, бо дощ ось-ось почнеться. Та й співак, що на сцені зараз співає про олігархів (Кузьма Скрябін виконував «Ми веселі хлопці-олігархи» — примітка авт.), мені не подобається. Неошатно вдягнутий.


Автор: Таня Цирульник, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2012, 14:30 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації