Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому відділенні створюється сервісний центр з обслуговування платників податків

Сервісний центр, має на меті створити комфортні та зручні умови для виконання платниками податків своїх податкових зобов’язань. В цілому в податковому органі обслуговуються 713 юридичних та 1837 фізичних осіб.

Час структурних змін та перетворень у ключових сферах життєдіяльності суспільства має на меті - підвищення соціальних стандартів і рівня життя наших громадян.

Створення нової моделі відносин з платниками податків - основне завдання, що ставить перед податковою службою Президент України.

Той, хто сповна й вчасно перераховує свої податки до бюджету, має повне право вимагати комфортних та зручних умов.Для зручності платників податків в сервісному центрі в одному місці зосереджені всі необхідні послуги - реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок, робота приймальні громадян Це сприятиме підвищенню довіри громадян до податкових органів та усвідомлення соціальної значимості добровільної сплати податків.
Олег Савченко, заступник начальника Кременчуцької ОДПІ, начальник Кобеляцького відділення
Свідоцтва про сплату єдиного податку і патенти про сплату фіксованого податку, видані на 2011 рік, є дійсними до отримання нового Свідоцтва, передбаченого цим Законом, але не довше ніж до 1 червня 2012 року

Відповідно підпункту „а“ пункту 5 розділу ІІ „Прикінцевих та перехідних положень” Закону від 04.11.11 №4014, Свідоцтва про сплату єдиного податку і патенти про сплату фіксованого податку, видані на  2011 рік, є дійсними до отримання нового Свідоцтва, передбаченого цим Законом, але не довше ніж до 1 червня 2012 року. Заміна Свідоцтва на 2012 рік здійснюється у зручний для платників час. Свідоцтво видається безстроково, виключно суб’єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для  провадження господарської діяльності іншим особам.
 


Автор: Сектор оподаткування фізичних осіб


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2012, 09:52 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації