Вхід | Реєстрація

Визначили переможця обласного етапу Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Визначили переможця обласного етапу Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

18 травня у місті Полтава було проведено обласний фестиваль Дружин юних пожежних. Чотири команди юних помічників полтавських рятувальників змагалися у знанні з правил безпеки життєдіяльності та демонстрували неабиякі танцювальні і музичні таланти. Фестиваль пройшов за підтримки Головного управління освіти і науки ОДА, відділу у справах сім’ї та молоді ОДА, Полтавської організації добровільного пожежного товариства України, благодійної організації «Фонд безпеки життєдіяльності», Територіального управління МНС України у Полтавській області та Управління Держтехногенбезпеки у Полтавській області.

«Це свято для нас рятувальників, бо ми бачимо у дітей блиск в очах та жагу до перемоги. Наша мета – за допомогою таких змагань навчити наше підростаюче покоління навичкам свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я та життя людей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, - привітав учасників та гостей фестивалю та побажав їм цікавої гри начальник Територіального управління МНС у Полтавській області полковник служби цивільного захисту Роман Кириленко, - Тому ваша допомога для нас, професійних рятувальників, дуже важлива, адже ви проводите масово-роз’яснювальну роботу з питань безпеки життєдіяльності із своїми товаришами. Хочу побажати вам усім вдалого виступу, об’єктивних суддів та чудового настрою. І нехай переможуть найсильніші».
Під час змагань дітлахи змагалися у різноманітних конкурсах, таких як «Візитка», «Домашнє завдання», «Найкращий тематичний плакат на тематику безпеки життєдіяльності» тощо. Але найбільше захоплення у школярам викликав конкурс «Влучний ствольщик», де мали змогу показати свої здібності продемонструвати свою фізичну форму у влучанні по мішеням не тільки хлопці, а й дівчата. Вони мали змогу влучити  водою в мішені зі справжнього пожежного приладдя, яке використовується для гасіння пожеж у повсякденному житті рятувальників МНС. Взагалі, членам журі було дуже важко визначити переможця, адже усі виступи команд були яскравими та змістовними. Перемогу в  обласному фестивалі ДЮП здобула команда Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступені № 38, яка і отримала символічну путівку на Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних. Але без уваги не залишилися і інші учасники фестивалю ДЮП. Кожна команда отримала за участь у фестивалі грамоти за перемогу у різних номінаціях, а також жоден із учасників фестивалю не залишився без чудового подарунка.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2012, 10:38 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації