Вхід | Реєстрація

Кременчуцький СОК «Супутник» вже набрав дітей на І та ІІ тури

Кременчуцький СОК «Супутник» вже набрав дітей на І та ІІ тури

Спортивно-оздоровчий комплекс «Супутник» Автозаводської райради м.Кременчука  готовий до прийому дітей. Такий висновок зробила державна комісія, яка 16-го травня перевіряла «Супутник». До складу комісії входили представники міськвиконкому, СЕС, пожежної інспекції та інших контрольних органів з Полтави, Кременчука і Комсомольська. За повідомленням директора комплексу Геннадія Панова, підготовка «Супутника» оцінена досить високо. У табір вже набрано колектив вихователів та технічного персоналу. На 14 червня заплановано урочисте відкриття СОК «Супутник».

Завдяки добрій славі дитячого табору на І та ІІ тур вже майже розпродані всі путівки. Так на І тур наразі продано 102 путівки (минулого року в таборі в І турі відпочивало 101 дитина). Директор комплексу Геннадій Панов сподівається, що чисельність відпочиваючих до 14 червня збільшиться принаймні ще на 10 дітей. На ІІ тур вже продано 130 путівок. Це майже на рівні минулого року, а бажаючи відпочити у «Супутнику» до липня ще з’являться.

Крім того, після закінчення ІІІ туру в СОК «Супутник» планують організувати відпочинок для людей похилого віку у чотири тури (по 5 днів кожний). Торік у «Супутнику» після закінчення дитячих змін відпочили 440 пенсіонерів. Ініціатором оздоровлення кременчуцьких ветеранів у районному дитячому таборі виступив голова Автозаводської райради Володимир Коваленко.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації