Вхід | Реєстрація

свято вручення атестатів в Кременчуцькій виховній колонії

свято вручення атестатів в Кременчуцькій виховній колонії

У школах міста Кременчука відбулися урочисті лінійки з находи закінчення навчального  року  та вручення документів про освіту. Цікаво і піднесено 25 травня пройшов захід і в Кременчуцькій виховній колонії. Цього року отримали атестати про загальну середню освіту 47 випускників.

Підлітків привітали представники органів місцевого самоврядування, громадських та державних організацій. Винуватців свята поздоровив заступник міського Голови Віталій Малецький та особисто вручив атестати юнакам. Загальною настановою для усіх випускників стали побажання начальника установи Юрія Величка – про здобуття кращого життя для себе і всієї України, а ще — з гордістю носити звання випускника свого навчального закладу, адже саме тут їм дали необхідний багаж знань і тут на них покладають сподівання. Разом із атестатами про загальну середню освіту випускникам було вручено багато почесних грамот і відзнак. А колективу школи за учнівські досягнення від гостей пролунало багато слів вдячності.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації