Вхід | Реєстрація

Головою обласної організації УНП обрано Сергія СОЛОВ’Я

Головою обласної організації УНП обрано Сергія СОЛОВ’Я

26 травня в Полтаві відбулася ХІХ звітно-виборна конференція Полтавської обласної організації Української народної партії, у якій узяли участь понад 60 делегатів з районних і міських організацій партії, депутати місцевих рад і сільські голови від УНП. Участь у роботі конференції також узяв голова УНП, народний депутат України Юрій КОСТЕНКО.

Конференція заслухала та затвердила звіт голови обласної організації про роботу протягом останніх двох років та обрала голову, його заступників і керівні органи ПОО УНП. З вітальним словом до делегатів звернулися архієпископ Полтавський і Кременчуцький Української православної церкви Київського патріархату ФЕДІР і голова обласної організації Конгресу українських націоналістів Дмитро ПАЛАМАРЧУК.
У своєму звіті голова обласної організації Сергій СОЛОВЕЙ відзначив роботу Гадяцької, Полтавської, Зіньківської районних та Лубенської міської організацій УНП. Саме вони провели найбільше представників партії до місцевих рад, і нині депутати від УНП успішно допомагають своїм виборцям вирішувати нагальні проблеми місцевих громад.

«Наші представники ніде в області не є в більшості, але вони є вірними солдатами партії, які активно працюють та досягають результатів», - наголосив лідер обласної організації, навівши як приклад роботу Івана ПАНАСЕНКА в Полтавській обласній раді, Степненського і Рунівщинського сільських голів (Полтавський район) Андрія КУБРАКА й Володимира СУХАРЕНКА, депутатів Лубенської міськради на чолі з головою міської організації УНП Богданом ІВАСЕЧКОМ, депутатів Гадяцької, Диканської та Семенівської райрад Надії МОВЧАН, Станіслава МУХИ і Раїси ЗЕЛЕНЕЦЬ та інших.

Делегати конференції говорили про участь у парламентських виборах 2012 року, про вкрай складну політичну ситуацію, яка склалася в країні напередодні виборів, зокрема – про початок фальсифікацій, пов’язаний із формуванням виборчих округів, про необхідність об’єднання правих партій та зміни антиукраїнського режиму, який нині встановився в державі.

За підсумками таємного голосування головою обласної організації УНП на наступні два роки обрано Сергія СОЛОВ’Я. Його першим заступником став Сергій АНТОНЮК, заступниками – Валерій КОПИЛ і Дмитро ГЕРАЩЕНКО.

Також на конференції ухвалено заяви з приводу політичного переслідування члена партії Сергія ЯКОВЕНКА та щодо підготовки до парламентських виборів.


Автор: Настя ТОПОЛЯ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2012, 08:44 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації