Вхід | Реєстрація

Учитель з Полтавської школи №10 ім. В.Г. Короленко став переможцем у конкурсі «Живи здорово»

Вчитель з Полтавської школи №10 ім. В.Г. Короленко став переможцем у конкурсі від Федерації Футболу та освітньої мережі «Щоденник.ua».

З 20 березня 2012 року школи України брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Живи здорово», організаторами якого виступили Федерація Футболу України та освітня мережа «Щоденник.ua». До спільноти «Живи здорово» на освітньому порталі «Щоденник.ua» приєдналося 20 000 учнів та вчителів зі всієї України.

Конкурсна програма складалася з двох частин - «Рецепти здорового способу життя» та «Шкільний футбол – це здоров’я». Для конкурсу «Рецепти здорового способу життя» необхідно було у формі ілюстрованої розповіді відобразити приклади здорового способу життя, який ведуть конкурсанти або до якого прагнуть долучитися. А в номінації «Шкільний футбол – це здоров’я» брали участь відеоролики та фотографії, що відображали те, наскільки активно в школах грають або цікавляться футболом.

В конкурсі «Шкільний футбол – це здоров’я» на ІІ місці опинився адміністратор Полтавської школи №10 імені В.Г.Короленка Антон Мартинов. Його відео – це історія перемог і досягнень футбольних команд рідної школи.

Школярі та педагоги за перемоги в конкурсах від ФФУ та «Щоденник.ua» отримують багато призів, серед яких: дипломи, статуетки, футбольні м’ячі з символікою «Євро-2012» та з підписом гравця національної збірної команди України, футболки національної збірної команди України, футбольні м’ячі «Adidas», книги «Їжа чемпіонів від героїв футболу!» та дипломи Respect your Health.


Автор: Оксана Аккерман


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2012, 17:26 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації