Вхід | Реєстрація

Справедливість існує. За неї варто боротися

31 травня 2012 року в приміщенні полтавського осередку ВО «Свобода» відбулась прес-конференція із регіональними ЗМІ. Приводом для конференції став оправдальний вирок у справі Ковалівського сільського голови Юрія Бублика.

30 травня 2012 року Полтавський обласний апеляційний суд виправдав незаконно обвинуваченого голову села Ковалівка, одного з очільників полтавської «Свободи», скасувавши рішення суду нижчої інстанції.

Нагадаємо, що 22 лютого 2012 року Полтавський районний суд під надуманим приводом засудив Ковалівського сільського голову свободівця Юрія Бублика до 3 років умовно (із забороною займати виборні посади) за статтею, аналогічною тій, за якою режим Януковича посадив за ґрати Юлію Тимошенко.

Своїми діями влада всіляко намагалась перешкодити свободівцю перед прийдешніми виборами до Верховної ради України, адже Юрій Бублик – майбутній кандидат в народні депутати від ВО «Свобода».
Юрій Бублик так прокоментував ситуацію: «Справедливість існує і за неї варто боротися. Апеляційний суд скасував надуманий, вигідний владі вирок, оскільки, у наших діях не було складу злочину. А те, що я не йшов на поводу у влади, не роздавав землі наліво й направо, не крав у громади, а навпаки, примножував, допомагав, будував, і стало причиною цієї нікчемної судової справи. Я ще раз переконався, що це було суто політичне замовлення. Адже, скоро відбудуться вибори до Верховної ради України і я буду балотуватися по 145 виборчому округу в парламент від ВО «Свобода». А своїми діями місцева правляча верхівка лише показала, що боїться сильних, справедливих, вольових кандидатів».


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2012, 17:38 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації