Вхід | Реєстрація

Реальні проблеми під силу лише серйозним керівникам

Перед тим, як поїхати на обласне свято Трійці у Лелюхівку, новосанжарці прийшли в адмінбудинок на зустріч з керівником Держрезерву, депутатом Верховної Ради України трьох скликань Олексієм Лелюком та першим заступником голови облдержадміністрації Віктором Животенком.
З активом району прийшли поспілкуватись і голова районної ради Володимир Левицький, голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та депутат обласної ради Григорій Перерва.
Перед початком зустрічі, Олексій Лелюк вручив диплом лауреата його персональної премії учениці 11 класу Новосанжарського НВК Маргариті Крав’ян за успіхи в навчанні за підсумками другого півріччя 2011-2012 навчального року. Маргарита зараз перебуває на лікуванні. Олексій Лелюк вручив диплом її мамі, котра, не стримуючи сліз, дякувала за фінансову допомогу на лікування своєї доньки Олексію Володимировичу, голові облдержадміністрації Олександру Удовіченку, головам районної ради та райдержадміністрації Володимиру Левицькому та Сергію Шовкоплясу і їх заступникам, селищному голові Андрію Реці, іншим керівникам району, очільникам місцевих агроформувань та приватним підприємцям, директору Новосанжарського НВК Миколі Решетилу та педколективу і учням школи, а також ще багатьом небайдужим і щиросердним людям, які не залишилися осторонь їх горя, допомагали Маргариті одужати, фінансували незліченну кількість операцій. Окремо жінка дякувала за материнську чуйність і підтримку мамі депутата обласної ради від Партії регіонів Юрія Лебедина Любові Яківні і бажала усім довгих років життя і великого людського щастя.

Далі Олексій Лелюк зазначив, що, хоч склав депутатські повноваження, однак продовжує опікуватися життям Новосанжарщини. Він підкреслив, що дорого цінує довіру людей, які обрали його до Верховної ради. Олексій Володимирович розповів жителям району про успіхи і надбання в діяльності Держрезерву за останній період. А ще говорив про те, що нещодавно був у селищі на зустрічі з новосанжарцями і допоміг їм з реконструкцією водогону. Уже закупили необхідні для цього труби. Варто нагадати, що саме за сприяння Олексія Лелюка район скоро отримає кілька мільйонів гривень за рахунок Кіотського протоколу.

Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Животенко зазначив, що потрібно позитивно оцінювати зміни на краще, які проходять нині в Полтавській області і Україні загалом. Влада робить усе можливе для покращення рівня життя людей.

— Досить дивитися на все у чорних тонах. Треба нарешті зняти песимістичну плаксиву «маску П’єро» і подивитися на все реально. Якщо у 2010 році на капітальне будівництво і реконструкцію об’єктів соціальної інфраструктури Полтавщині з державного бюджету було виділено 16 мільйонів гривень, то у цьому році сума збільшилася до 270-ти мільйонів гривень. Пенсії відчутно зросли. Середня заробітна плата в області зараз складає 2600 гривень, — сказав Віктор Животенко.

Після цього присутні звернулися до керівників з питаннями та проханнями, які є актуальними для громади Новосанжарщини. Людей цікавило, чи не торкнеться району адміністративно-територіальна реформа. На це запитання вони почули чітку і вичерпну відповідь про те, що цього не буде, адже для її проведення потрібен ще не один десяток років. Ветерани-інтернаціоналісти просили посприяти встановленню в селищі пам’ятника на честь воїнів-афганців у вигляді бойової машини піхоти. Олексій Лелюк твердо пообіцяв вирішити це питання. Крім того, Олексій Володимирович розповів, що його благодійний фонд «Горобина» за останні півроку витратив 700 тис. грн. на різноманітні види соціальної допомоги. Зокрема, вчора він подарував дітям 350 футбольних м’ячів. На прохання жителів Руденківки керівник пообіцяв купити молоді тренажери для занять спортом. Також він посприяє вирішенню питання, яке озвучив Володимир Левицький, і стосується воно перенесення дорожнього знаку, що створює небезпеку руху на залізничному переїзді у цьому селі. Говорили присутні і про проблему річки Оріль у Нехворощі, екологічну ситуацію в області, економію коштів на опаленні центральної районної лікарні, Новосанжарського НВК та інших об’єктів, будівництво школи у Великому Кобелячку, програму пільгового будівництва житла… Усі побажання та прохання новосанжарців Віктор Животенко та Олексій Лелюк пообіцяли детально вивчити і постаратися найближчим часом вирішити. Люди залишилися задоволені такою цікавою і змістовною зустріччю. Тим більше, що вона пройшла у рамках розгляду конкретних проблем і шляхів їх вирішення, без голого популізму. А це дуже важливо, адже люди побачили, що влада їх цілковито підтримує і буде реально допомагати.

Після зустрічі керівники відвідали центральну районну лікарню, аби подивитися, як там пройшли ремонтні роботи у поліклінічному відділенні, котре нещодавно пережило пожежу. А далі гостей щиросердно частували на обласному святі Трійці в Лелюхівці.


Автор: Прес-служба Новосанжарської районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2012, 12:09 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації