Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі триває знищення карантинних рослин та косіння бур’янів

В Автозаводському районі триває знищення карантинних рослин та косіння бур’янів

На апаратній нараді Автозаводського райвиконкому 18 червня завідуючий відділом з благоустрою та екології Ігор Васін прозвітував про організаційну роботу відділу по знищенню карантинних рослин та викосу бур’янів. За останній місяць в районі було викошено майже 18 га території на 46 вулицях. Активну допомогу в цій роботі надають промислові підприємства району, зокрема ПАТ «АвтоКрАЗ», Кременчуцький колісний завод, ПАТ «Укртатнафта», «Кремтекс», КП «Кременчукводоканал», ПАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат».

Продовжуються роботи по упорядкуванню парку Миру. Працівники парку викошують траву не тільки в самому парку, а й на прилеглих вулицях. Наведенням благоустрою у районі та парку Миру також займаються 12 працівників, направлених з Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості. Вони, зокрема, приймають участь, разом з представниками КАТП-1628, у ліквідації стихійних звалищ.

Відділ благоустрою також ретельно займається питаннями укладення договорів на вивіз сміття з мешканцями приватного сектора. Минулого тижня укладено 35 таких договорів і, за оцінкою Ігоря Васіна, наразі близько 2/3 приватних садиб уклали договори на вивіз сміття. Продовжується робота щодо повного охоплення мешканців приватного сектора такими договорами.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2012, 14:34 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації