Вхід | Реєстрація

У Полтаві протестували проти мовного закону Ківалова-Колесніченка

У Полтаві протестували проти мовного закону Ківалова-Колесніченка

19 червня під стінами Полтавської ОДА Полтавська Свобода, Студентська Свобода та Сокіл, разом з об’єднаною опозицією «За батьківщину» провели акцію протесту проти ганебного мовного закону Ківалова-Колесніченка.

Під стінами полтавської ОДА ще зранку, опозиційні сили, які представляють КОД, в тому числі і Полтавська Свобода виставили намети по 4 від кожної з сил.

Лунала Українська патріотична музика, лунали заклики проти ганебного закону. Люди, які проходили поруч отримували пресу від організацій, ознайомлювались з законом та запрошувались прийняти участь в акції.

Сама акція протесту розпочалась о 17:00, зібралось приблизно 300 захисників української мови де кожен з лідерів опозиційних сил та громадських діячів висловив свій протест проти закону. Також на акції був розгорнутий величезний прапор України.

У свою чергу, заступник Полтавської обласної організації ВО «Свобода» з питань депутатського корпусу Юрій Бублик зазначив: «Сьогодні в Україні приймаються ганебні антиукраїнські закони, в тому числі і закон, який роз’єднує молоду Українську державу. Антиукраїнські закони приймає неукраїнська, нажаль, влада, яка керується рукою Кремля. Саме звідти Ківалови і Колесніченки беруть проекти по знищенню Української нації, яка існує тут тисячоліттями.

Але вони і не здогадуються що вони зараз грають з вогнем і яка кара чекає на тих, хто намагається прийти з мечем на нашу, Богом дану землю, посягає на нашу культуру, цінності і права».

Акція закінчилась виконанням присутніми гімну Українських січових стрільців.


Автор: Прес-служба Полтавської міської організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2012, 10:27 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації