Вхід | Реєстрація

Юні дарування

Юні дарування

17 липня на базі Кременчуцької виховної колонії проведено перший етап конкурсу «Юні дарування» серед дітей співробітників. Метою організації конкурсу стало підвищення моральних, духовних, естетичних та сімейних цінностей, виховання у підростаючого покоління відчуття відповідальності, патріотизму, усвідомлення ролі держави в розвитку культури і мистецтва.

Діти співробітників показали неабиякі таланти  в пісенному, танцювальному та розмовному жанрах. Журі оцінило техніку виконання номерів, емоційність та артистичність дітлахів, оригінальність виконання номера, сценічність образу та якість музичного супроводу.

За результатами першого етапу у віковій категорії від 7 до 12 років  склад журі визначив переможцем Андрія Зубкіна, сина молодшого інспектора відділу режиму і охорони Оксани Зубкіної. Надалі Андрій представлятиме виховну установу в Полтаві, де буде проведено другий етап конкурсу серед дітей працівників установ виконання покарань в Полтавській області.

— Андрійкин талант в родині помітили ще в 4 роки і відтоді його запрошують виступати на багатьох сценах країни. Співає він постійно та всюди, – сміється мама Оксана.

До речі, в Кременчуці 11-річного  хлопця часто порівнюють з італійським співаком Робертіно Лоретті. І це не дивно, хлопцеві, так само, як і відомому співаку, даровано солов’їний голос і популярність з дуже юного віку.

Підводячи підсумки проведеного конкурсу начальник установи Юрій Величко зазначив, що подібні заходи є досить корисними та сприяють  підвищенню сімейних цінностей і вихованню персоналу Кременчуцької виховної колонії у дусі наступництва поколінь.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації