Вхід | Реєстрація

Податкова інформує

Ювеліри можуть бути єдинниками
Кременчуцька ОДПІ повідомляє, що Узагальнюючою податковою консультацією щодо застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб’єктами господарювання — фізичними особами, які здійснюють виробництво та продаж ювелірних виробів № 596 від 6 липня 2012 року роз’яснено, що з 1 липня 2012 року суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва, постачання, продажу ювелірних та побутових виробів із дорогоцінного каміння надається право обирати спрощену систему оподаткування.
При цьому зазначено, що такі суб’єкти господарювання відносяться виключно до 3-ї групи платників єдиного податку зі сплатою 5 % єдиного податку.
Отже, «ювелірник» може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви за 15 днів до початку наступного кварталу, тобто з 1 по 15 вересня.


З 1 ЧЕРВНЯ 2012 РОКУ СТАРІ СВІДОЦТВА ПЛАТНИКА ЄДИНОГО ПОДАТКУ Є НЕДІЙСНИМИ
Кременчуцька ОДПІ повідомляє, що процедуру обміну свідоцтв платника єдиного податку старого зразка завершено майже стовідсотково. Нові Свідоцтва отримало 621 підприємство.
Ті підприємці, які ще не обміняли свої Свідоцтва, мають звернутися за новими документами до податкової інспекції за адресою: вул. Красіна, б.76, секція № 5.
Нагадуємо, що Свідоцтва платника єдиного податку старого зразка з 1 червня 2012 року є недійсними.
Податковий календар:
Понеділок, 30 липня, останній день сплати:
— ПДВ за червень;
— акцизного податку за червень;
— збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за червень;
— плати за землю (крім громадян) за червень;
— збору за користування радіочастотним ресурсом України за червень;
— фіксованого сільськогосподарського податку за червень 2012 року.


Автор: Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2012, 12:38 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації