Вхід | Реєстрація

У Кременчуці відбудеться обласний конкурс юних інспекторів ДАІ

У Кременчуці відбудеться обласний конкурс юних інспекторів ДАІ

Напередодні нового навчального року дітям вирішили нагадати про дотримання правил поведінки на дорогах. 9 серпня на Автомістечку парку Мира Автозаводський райвиконком м.Кременчука разом із співробітниками ДАІ організовує проведення ІІІ-го обласного конкурсу «В країні дорожніх знаків». У конкурсі приймуть участь  команди з п’яти дитячих позаміських таборів відпочинку – кременчуцьких «Супутник», «Зоряний», «Ерудит», а також з оздоровчого табору «Горизонт» м.Комсомольськ, і дитячого табору «Горизонт» м.Гадяч. Конкурс буде проводитися у декілька етапів, в ході яких діти продемонструють свої знання правил дорожнього руху, будуть змагалися в естафеті та вмінні надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП. Початок конкурсу о 9.30.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації