Вхід | Реєстрація

У Кременчуці пройшов обласний конкурс юних інспекторів ДАІ

У Кременчуці пройшов обласний конкурс юних інспекторів ДАІ

Напередодні нового навчального року у Кременчуці дітям вирішили нагадати про дотримання правил поведінки на дорогах. 9 серпня на Автомістечку парку Мира Автозаводський райвиконком, разом із співробітниками ДАІ, організували проведення ІІІ-го обласного конкурсу юних інспекторів дорожнього руху «В країні дорожніх знаків».

У конкурсі прийняли участь  команди з п’яти дитячих позаміських таборів відпочинку – кременчуцьких «Супутник», «Зоряний» та «Ерудит», а також з оздоровчого табору «Горизонт» м.Комсомольськ, і дитячого табору «Горизонт» м.Гадяч. В якості почесних гостей до дітей завітали голова Автозаводської райради Володимир Коваленко, начальник управління ДАІ УМВС України в Полтавській області полковник міліції Олександр Штепа, депутат обласної ради Микола Несен, керівники райвиконкому та міського відділу ДАІ.

Відкрили конкурс юні інспектори ДАІ школи №27 м.Кременчука, які продемонстрували свій вишкіл. Сам конкурс проводився у 4-ри етапи, в ході яких діти демонстрували свої знання правил дорожнього руху та розуміння сигналів регулювальника, змагалися в естафеті та електромобілях та вмінні надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП. По закінченню конкурсу головний суддя змагань, інспектор кременчуцького відділу ДАІ Володимир Кравченко назвав переможців. Перше місце здобула команда дитячого табору відпочинку «Горизонт» м.Гадяч, друге поділили між собою кременчуцькі команди – з СОК «Супутник» (с.Дмитрівка) та табору «Зоряний» (с.Потоки), і третє місце зайняли команди оздоровчого табору «Горизонт» (м.Комсомольськ) та дитячого закладу відпочинку «Ерудит». Всім командам були вручені почесні грамоти та солодкі призи. Завершило свято дефіле на теми відомих рок-композицій військового оркестру 107-го реактивного артилерійського полку під керування військового диригента Олександра Черевка.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації