Вхід | Реєстрація

Мухи — окремо, котлети — окремо

Після досить вдалого експеременту під умовною назвою «Дискотека 80-х» очевидними стали декілька речей.
По-перше — стало зрозуміло, що музика стилю диско знову в моді.

По-друге — бажаючих відпочити під знайомі з дитинства мелодії більше ніж достатньо. Ці ретро-вечірки можуть перетворитися на свого роду клуб за інтересами, який збиратиме навколо себе всіх людей, які в цьому житті вже чогось досягли і мають право, можливість і бажання відпочивати у колі своїх одноліток, з якими їх пов’язує багато спільного.

Єдина проблема, з якою я зіткнувся під час проведення цих вечірок, — конфлікт поколінь. Ті відвідувачі, що прийшли потанцювати під музику вісімдесятих, відчували себе трохи незручно у присутності своїх дітей та учнів, і, навпаки, — молоде покоління після десятої вже кидало косі погляди на діджея, мовляв, коли закінчить лунати ця «старовина».

Для того аби примирити обидва лагері, на думку спала ідея — а чи не варто розділити ці прошарки. Як говорив В. В. Путін «Мухи — окремо, котлети — окремо».

«Мухи» (тобто клубна молодь, яка любе роїтися і тусуватися) має свій заклад, до якого вони вже звикли і чудово там проводять час. При тому, що у місцевому парку ім. Богдана Хмельницького знаходиться чудовий літній танцмайданчик (так звана «Клєтка»), з яким у кожної «Котлети» (тобто зрілого громадянина, який може собі дозволити витратити 10 грн. за те, щоб йому ніхто не заважав відпочивати) виникають найприємніші спогади.
Більш ніж впевнений, що відпочивати хочуть усі. А яку музику хто вибере — справа смаку. Від себе можу пообіцяти, що на дискотеку 80-х у парку я підготую найкращу музику минулого і сьогодення. Танцювальні вечори для дорослих будуть відбуватися щоп’ятниці, суботи та неділі з 20:00 до першої години ночі. І молодь туди зможе потрапити тільки у тому випадку, якщо їм уже виповнилося 18 років. І, сподіваюсь, усім там буде комфортно. До зустрічі найближчої п’ятниці на нашому старому місці у парку.


Автор: Як завжди Ваш, Мирослав Кувалдін


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2012, 13:50 | Кобеляки | Культура та освіта
1. наташа / 11 серпня 2012, 20:03
О, клас!!! Тепер ще хай і той бік Кобеляк не поспить! Вам там теж будуть дуже раді люди, які там живуть. Таке хоч виїжджай з міста на пів року, бо задовбуть. Мабуть треба таки десь жалітися,бо криші в людей тепер точно поїдуть, добре що в районі 2 дурдома.А там приймуть залюбки-в людей робота буде.
2. эх хо / 11 серпня 2012, 21:44
наташа,расслабтесь и попробуйте получить удовольствие от хорошей музыки.Мне не мешает,позитивненько даже,хотя живу рядом с Фабрикой.Ну а культура посетителей данного мероприятия-отдельная тема.От их поведения точно крыша едет.А некоторых из них и в дурдом можно или в наркодиспансер.
3. наташа / 11 серпня 2012, 21:58
я не проти дискотек, сама була молодою та й досі дуже люблю музику.Але можна все таки тихіше і не до такого часу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації