Вхід | Реєстрація

У суботу в Кобеляки приїде «Камеді-клаб»

У суботу в Кобеляки приїде «Камеді-клаб»

Артисти планують виступити на території дискотеки «Фабрика».

Про приїзд артистів, які беруть участь у вже знаменитому розважальному проекті, редакцію «ЕХО» повідомив власник дискотеки «Фабрика» Олександр Казирід. Їх виступ стане продовженням цілої серії вечорів відпочинку, організованих спеціально для так званої дорослої публіки. У минулу суботу в Кобеляках виступали артисти з полтавської команди, котра спеціалізується на проведенні «фаєр-шоу». Вони порадували кобелячан своєю вогняною виставою. А тепер усі бажаючі, готові заплатити по 10 гривень за вхід на дискотеку, зможуть послухати веселі жарти і досхочу посміятися. Олександр Казирід обіцяє, що полтавські гумористи зможуть розвеселити публіку, бо цей дует відомий серед палких шанувальників «Камеді».

Також власник дискотеки повідомив, що планує й надалі проводити вечори відпочинку для дорослих. І обіцяє кожного разу змінювати танцювальну програму, щоб задовольняти смаки любителів різної музики. Адже один полюбляє традиційну радянську естраду, іншому подобається зарубіжне диско восьмидесятих чи взагалі — хард-рок. А танцювати і веселитися хочуть всі. Для цього фабриканський ді-джей «Малой» активно вивчає музику 80–90-х років і пише нові звукові доріжки. Великим «плюсом» для людей є той факт, що на дискотеці працює кафе, де можна освіжитися мінералкою, кавою чи пивом. Так що, проект під умовною назвою «Дикотека-80» набирає обертів. Молодці, так тримати!


Автор: Андрій ОЛЕКСАНДРЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації