Вхід | Реєстрація

На Сорочинський ярмарок з Автозаводського терцентру поїде 3 творчі колективи

На Сорочинський ярмарок з Автозаводського терцентру поїде 3 творчі колективи

Під час Національного Сорочинського ярмарку в селі Великі Сорочинці проводиться Всеукраїнський національний конкурс народної творчості, в якому традиційно приймають участь самодіяльні колективи терцентру Автозаводського району. Цього року на Сорочинський ярмарок поїдуть відразу три колективи: художні самодіяльні ансамблі «Смерічка» і «Горлиця», а також художній самодіяльний хор «Грай, гармонь». Як заявила директор терцентру Лариса Дзюба, ці  самодіяльні колективи добре відомі у Кременчуці. Без них не обходиться жодне свято. Минулого року вони приймали участь у відбірковому турнірі телепередачі «Україна має таланти», який проводився у нашому місті.

Нагадаємо, що ансамбль «Смерічка» та хор «Грай, гармонь» минулого року в цьому  конкурсі зайняли друге місце, а ансамбль «Горлиця» у 2010 році отримав диплом за участь у проведенні Сорочинського ярмарку

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації