Вхід | Реєстрація

Школа-інтернат — це школа життя

Слідкуючи за публікаціями в нашій газеті, ви, напевно, звернули увагу на матеріали, присвячені життю Кобеляцької школи-інтернату. Цей навчальний заклад, дійсно, є унікальною за своєю суттю — це дім, це родина, це школа життя, трамплін для подальших злетів, можливість для соціальної реабілітації. Ця школа — осередок багатьох хороших традицій, починань, здобутків і вершин.

Ми неодноразово публікували інформацію про спортивні досягнення учнів і педагогів школи, про високі творчі успіхи вихованців і працівників, яких знають завдяки цьому і в районі, і в області, а віднедавна футбольна команда школи-інтернату знана і в Україні завдяки високим результатам на міжнародних змаганнях, що пройшли у липні місяці в Луганську.

Про високий рівень професіоналізму учителів і вихователів школи-інтернату говорять щоденні позаурочні заходи, результати атестацій та відгуки колишніх випускників. Вони збираються щорічно у стінах школи та говорять про те, що найсильніші педагоги району, найталановитіші учителі завжди працювали у Кобеляцькій школі-інтернаті.

На сьогодні заклад оснащений міцною матеріальною базою, чим відрізняється поміж інших шкіл району. П’ятиразове харчування, заняття трудом і спортом, естетичний розвиток забезпечують різнобічність досягнення виховної мети юного покоління.

Завдяки спеціальним програмам корекції школа дає унікальну можливість учням, які мають проблеми у навчанні, вирівняти свої знання, уміння та навички. Спеціальна методика школи-інтернату розрахована на психологічно-соціальний розвиток учня, що перебуває у соціальній ізоляції, складних життєвих умовах. Проживання дитини у закладі передбачає повне чи часткове державне утримання з оглядом на соціальний статус дитини або сім’ї, у якій вона виховується. Сироти, напівсироти, діти, позбавлені батьківського піклування, утримуються в школі безкоштовно.

Навчання у школі розраховано на 10-класну систему. 10 клас — експериментальний і має профільне спрямування з слюсарної, столярної та швейної справи. Навчальний процес забезпечується кабінетною системою. Є бібліотека з читальною залою, спортивна та актова зала, тренажерний кабінет ЛФК, діють гуртки творчо-спортивного спрямування. Корекційна робота систематично здійснюється педагогами, практичним психологом, логопедом, соціальним педагогом.

Дозвілля учнів та перебування у позаурочний час повністю відповідають усім санітарно-гігієнічним вимогам та комфортному побуту.

Навчання у школі п’ятиденне.

Кобеляцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Полтавської обласної ради запрошує на навчання учнів 1-10 класів (базова середня освіта) у 2012-2013 навчальному році на умовах повного або частково державного утримання із Кобеляцького та інших районів області. Для зарахування дитини до закладу потрібна заява батьків та пакет документів, з яким вас ознайомлять під час подачі заяви. Заяви приймаються до 1 вересня та протягом навчального року. Більш детальну інформацію ви можете отримати, зателефонувавши за номером 3-12-60 або відвідавши заклад 21 серпня у День відкритих дверей.

Будемо раді вітати вас у стінах нашого закладу!


Автор: Адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2012, 11:53 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації