Вхід | Реєстрація

Рятувальники МНС уміють не тільки рятувати, а й створювати свято

Рятувальники МНС уміють не тільки  рятувати, а й створювати свято

У Національному Сорочинському ярмарку традиційно приймають участь самодіяльні художні колективи регіональних підрозділів Міністерства надзвичайних ситуацій України. Цього року показувати свою майстерність та дарувати гостям ярмарку свої пісні та виступи приїхали представники пожежно-рятувальних підрозділів зі всіх областей та навчальних закладів цивільного захисту МНС України.

Протягом проведення ярмарку відвідувачі спостерігають за жартівливими історіями, веселими байками, гуморесками, музичними творами виконавців, які працюють у МНС, а також отримують максимум корисних порад щодо безпеки життєдіяльності, першочергові правила поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій, мають можливість прийняти участь у багатьох конкурсах, іграх, вікторинах. А також отримати розмаїття призів та подарунків, безліч вражень та позитивних емоцій. Під час цих розважальних заходів громадяни, які приймали участь у конкурсах, а також всі присутні дітлахи отримують від працівників Територіального управління МНС у Полтавській області заохочувальні призи та сувеніри від Міністерства надзвичайних ситуацій України.Також на заході демонструються відеофільми про повсякденну роботу та героїчні будні рятувальників «Народної служби порятунку МНС». Концертна програма за участю рятувальників не могла залишити байдужим нікого. І малі, і старі були в захваті від виступів рятувальників. Адже, працівники пожежно-рятувальної служби показують гостям ярмарку, що не тільки вміють надавати допомогу та рятувати громадян під час надзвичайних ситуацій, але й дуже гарно та майже професійно вміють співати та танцювати.


Автор: ТУМНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2012, 14:36 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації