Вхід | Реєстрація

Полтавським школярам - китайські комп’ютери

Полтавським школярам - китайські комп’ютери

450 персональних комп’ютерів китайського виробництва отримають полтавські школярі. Нову техніку у вівторок, 21 серпня, отримають освітяни в аеропорті Борисполя. Про це сьогодні під час щотижневої наради в облдержадміністрації повідомив начальник ГУ освіти та науки ОДА Володимир Мирошниченко.

Китайські комп'ютери поповнять обласні школи  І-ІІ ступенів. Уряд України відповідно до угоди з Китайською Народною Республікою вирішив поновити комп'ютерну техніку навчальних закладів регіонів для впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес.

Нагадаємо, з наступного року цьогорічні першачки почнуть опановувати новий предмет «Сходинки до інформатики».

На сьогодні ж в районах ще є школи, які не мають хоча б одного комп'ютера. У середньому в  закладах І-ІІ ступеня  1 комп'ютером користуються  13 школярів.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2012, 16:13 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації