Вхід | Реєстрація

В університеті 3 віку Автозаводського району Кременчука завершений набір студентів

В університеті 3 віку Автозаводського району Кременчука завершений набір студентів

В університеті 3-го віку, який створений Автозаводським райвиконкомом на базі Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля, завершений набір студентів на новий навчальний рік. За словами ректора університету, керуючої справами райвиконкому Зінаїди Прохнич, цього року до університету зараховано 100 студентів, хоча бажаючих навчатися було набагато більше. Пріоритет надавався тим, хто ще не вчився у цьому навчальному закладі.

Університет 3-го віку був заснований Автозаводським райвиконкомом на початку 2009-го року, а вже з 3-го березня того ж року в ньому почалися заняття. Це вже п’ятий набір студентів до навчального закладу. Заняття у ньому проводяться щотижнево протягом року на 4-х факультетах: історико-краєзнавчому, культурно-просвітницькому, факультеті здоров’я та мистецькому.

Нагадаємо, що цієї весни Автозаводський райвиконком налагодив співпрацю з німецької неурядової організації «DVV  International», яка надала університету 3-го віку фінансову підтримку у рамках цільової соціальної допомоги на проведення екскурсій, організацію навчання та придбання канцтоварів. Відповідний договір між («DVV  International» («Німецькі народні університети») та Автозаводським райвиконкомом був підписаний у березні 2012 року. А вже у травні 98 студентів Університету третього віку Автозаводського району побували на екскурсіях у Чигирині та Полтаві


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації