Вхід | Реєстрація

Український Сорочинський ярмарок презентують в Росії

Український Сорочинський ярмарок презентують в Росії

Український національний Сорочинський ярмарок в середині жовтня проведе презентацію в Калузькій області.

Як розповіла Світлана Свищева, керівник проекту "Сорочинський ярмарок", в Калузькій області відбудеться фестиваль народних майстрів, буде представлена продукція промислових підприємств.

Презентація намічена на 16-18 жовтня.

Ярмарок в селі Великих Сорочинцях Миргородського району став знаменитим завдяки уродженцеві цих місць письменникові Миколі Гоголю. У 1999 році отримала статус національною. Цього року ярмарок проходив 14-18 серпня і був приурочений 75-річчю утворення Полтавської області і 210-річчю утворення Полтавської губернії. Ярмарок відвідує близько мільйона гостей. Минулого року в ньому брали участь більше 600 підприємств і народні майстри з України, Росії, Молдавії, Грузії, Білорусії, Німеччини і Польщі.

А в 2010 році на ярмарці встановили рекорд із набільшої кількості одночасно навареного борщу в тисячу літрів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2012, 12:48 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації