Вхід | Реєстрація

Томенко знає, хто такий Шевченко

Томенко знає, хто такий Шевченко

У середу Кобеляки відвідав Микола Томенко, відомий політик та громадський діяч. У поїздці його супроводжували колега по роботі у парламенті Вадим Петренко та новосанжарський селищний голова Андрій Река.

Микола Томенко, безумовно, є однією з небагатьох, дійсно яскравих постатей в сьогоднішньому, досить сірому та одноманітному, українському політикумі. На відміну від більшості колег, Микола Володимирович може похизуватися не лише багатомільйонними статками і нерухомістю в Криму, Франції чи на Маямі. Він має ще й власні інтелектуальні надбання та активно займається просвітницькою діяльністю. Портал Томенка під назвою «Рідна країна» є одним із найвідвідуваніших просвітницьких сайтів української мережі Інтернет.

Приїхавши у Кобеляки для зустрічі із виборцями, Микола Томенко не забув відвідати і місцеві об’єкти культури. Перш за все, політик завітав у Кобеляцький державний музей літератури та мистецтва, яким завідує Микола Скляренко. До речі, обоє є подвійними тезками — Миколами Володимировичами. Андрій Река з цього приводу навіть пожартував: «Стану між Томенком і Скляренком, може бажання здійсняться».

Микола Томенко поділився із кобеляцьким музеєм власним інтелектуальним надбанням — книгою про відомого українського історика Михайла Драгоманова та збіркою аудіозаписів з голосами знаменитих поетів, письменників та акторів. Є там і запис нашого земляка Олеся Гончара. Сама експозиція, присвячена творчості Олеся Терентійовича, найбільше зацікавила депутата. Ознайомився він і з творчим доробком легендарного лікаря Миколи Касьяна.

Побувавши у музеї, Томенко, Река і Петренко у супроводі своїх симпатиків пішли до пам’ятника Шевченку, щоб покласти до його підніжжя квіти. З цього приводу політик невесело пожартував: «Я то знаю, що Шевченко — це Кобзар. А, на жаль, чимало людей, особливо молодих, почувши це прізвище, згадують лише футболіста».

Також народні депутати поклали живі квіти до пам’ятника Миколі Касьяну.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2012, 14:36 | Кобеляки | Політика
1. New York / 23 серпня 2012, 21:46
З цього приводу політик невесело пожартував: «Я то знаю, що Шевченко — це Кобзар

Тю! А я завжди думав, що Шевченко — це письменник і трохи художник.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації