Вхід | Реєстрація

По нашому округу балотуються сім мажоритарників

Центральна виборча комісія вже зареєструвала усіх кандидатів у депутати в одномандатних виборчих округах. У Полтавській області їх 78. 41-го висунули партії, 37 — самовисуванці. Усі вони громадяни України, проживають на її території протягом 5 останніх років та не мають судимостей.

У ОВО № 149, до складу якого входить і Новосанжарський район, зареєструвалися п’ять кандидатів. 28-го жовтня мешканці району зможуть проголосувати за когось одного з них.

Гриценко Євгеній Антонович. Суб’єкт висування — "Комуністична партія України". Народився 24 березня 1953 року в селі Лозуватка Чутівського району Полтавської області, освіта базова вища, директор ПСП «Лозуватка», член Комуністичної партії України, проживає в селі Лозуватка Чутівського району Полтавської області.

Таран Віталій Валентинович. Суб’єкт висування — політична партія «Європейська партія України». Народився 24 червня 1973 року в місті Полтава, освіта вища, тимчасово не працює, член політичної партії «Європейська партія України», проживає в Полтаві.

Кулик Олександр Васильович. Самовисування, безпартійний. Народився 26 вересня 1953 року в селі Петрівка Полтавського району Полтавської області, освіта вища, головний редактор полтавської обласної щотижневої газети «Полтавська Думка —2000», проживає в Полтаві.

Лелюк Олексій Володимирович. Суб’єкт висування — "Партія регіонів". Народився 30 листопада 1969 року в Харкові, освіта вища, голова Державного агентства резерву України, член Партії регіонів, проживає в Києві.

Река Андрій Олександрович. Суб’єкт висування — політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Народився 1 грудня 1953 року в селі Стовбина Долина Новосанжарського району Полтавської області, освіта вища, новосанжарський селищний голова, безпартійний, проживає в смт. Нові Санжари Полтавської області.

Кулічковський Дмитро Романович Суб’єкт висування — політична партія «Наша Україна». Народився 12 лютого 1962 року в селі Присліп Турківського району Львівської області. Освіта вища. Священник церкви Різдва Іоанна Хрестителя в селі Марківка та церкви Юрія Переможця в Кобеляках. Член партії «Наша Україна». Проживає в с. Марківка Кобеляцького району.

Коваль Іван Михайлович Суб’єкт висування — "Соціалістична партія України" Народився 7 червня 1955 року в селі Ярошівка Катеринопільського району Черкаської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний інженер, Жовтневий спиртовий завод, член Соціалістичної партії України, проживає в місті Карлівка Полтавської області, судимість відсутня.  

Нагадаємо, що до складу ОВО № 149 із центром у місті Карлівка входять Карлівський, Кобеляцький, Козельщинський, Машівський, Новосанжарський та Чутівський райони.


Автор: За матеріалом Інтернет-видання www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2012, 13:33 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації