Вхід | Реєстрація

Пільговики Автозаводського району вже отримали 653 телетюнера

Особи, з числа пільгових категорій населення, які мають право та своєчасно написали заяви на безоплатне забезпечення телетюнерами, вже почали їх отримувати. Про це розповіла начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Автозаводської районної ради Лідія Глоба на апаратній нараді у понеділок, 27 серпня. За її словами мешканцям Полтавської області вже вручено близько 3 тисяч телетюнерів, з них 653 надійшли пільговикам Автозаводського району м.Кременчука.

Тюнери надходять поштою, і пільговиків запрошують їх отримати у поштових відділеннях. Черговість забезпечення телетюнерами визначається за датою подання документів. До кінця року Кабмін обіцяє забезпечити телетюнерами всіх, хто написав заяви.

Нагадаємо, що 21 березня 2012 року Урядом було прийнято постанову №245 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення». Відповідно до зазначеного Порядку телетюнерами у  2012 році забезпечуються інваліди І та ІІ групи, а також інваліди війни ІІІ групи, особи із малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, особи, які отримують житлові субсидії та деякі інші категорії громадян.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2012, 16:33 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації