Вхід | Реєстрація

Живи, Україно, чарівна і мила

Живи, Україно, чарівна і мила

Урочисто і весело відсвяткували біличани найкраще свято нашої держави — День Незалежності. Люблять селяни своїх самодіяльних артистів, а тому зал був вщент переповнений.

Звучить Гімн України. Усі присутні піднімаються. Урочистий концерт розпочинають вокально-інструментальною композицією «Тобі, Україно» у виконанні Ліни Кукоби, Інни Машенської та танцювального колективу будинку культури.

Ведуча запрошує до слова селищного голову. Ольга Григорівна вітає всіх присутніх у залі зі святом та щиро бажає мудрості, терпіння, надії на краще майбутнє. У виконанні самодіяльного народного колективу «Чебреці» звучать українські народні пісні та величальні пісні рідній Україні. Не змовкаючими оплесками зустрічають і проводжають глядачі наймолодших артистів, які виконували складні елементи українського танцю «Гопак». На сцені, змінюючи один одного, танцювальні колективи будинку культури та музичної школи під керівництвом Ольги Попової та Людмили Безручко радують глядачів запальними таночками.

Микола Валко та Віктор Доніщенко дарують присутнім пісні «Вишенька-черешенка» та «Україна іде». Чоловічий ансамбль виконує пісню «Моє село», «Берегиня» — «Один місяць сходить…», жіночий ансамбль пісню «Нещаслива».

Усі концертні номери були майстерно виконані, а тому глядачі сприймали їх тепло і проводжали оплесками. Та вражаючою була фінальна частина, коли на сцену «висипали» старші і менші танцюристи будинку культури та музичної школи у супроводі пісні «Україні», яку виконували Алла Мулько, Микола Валко, Інна Машенька та Віктор Даніщенко.

Глядачі стоячи аплодували своїм артистам та щиро дякували організаторам свята.
Концерт закінчився, а люди ще довго не розходились, обмінюючись враженнями від почутого і побаченого.


Автор: Таїса СОЛОМКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2012, 14:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації