Вхід | Реєстрація

Змагання всеукраїнської ліги у Кобеляках

Змагання всеукраїнської ліги у Кобеляках

8-9 вересня у нашому місті вперше відбулися змагання Всеукраїнської відкритої ліги настільного тенісу.
Це об’єднання утворилось два роки тому за ініціативи президентів відкритих спортивних клубів — «Білі блискавки» (Дніпропетровськ) і «Лірс» (місто Жовкла Львівської області). Щорічно в різних куточках України проводять по десять турнірів у трьох вікових групах серед дітей. Дев’яті цьогорічні змагання серед юнаків та дівчат 2000 року народження вирішено було провести у Кобеляках на базі НВК № 1. Сюди прибули юні спортсмени із Дніпропетровська, Запоріжжя, Кіровограда, Ромнів, Кременчука, Лохвиці, Хорола та нашого міста.

Турнір проходив у одиночних розрядах і виявив найсильніших. Ними стали: серед хлопців — Тимур Турченко і Дмитро Макар’їн з Дніпропетровська та Роман Бровко з Хорола, а серед дівчат — Надія Гармаш (Лохвиця), Анна Грабар (Кобеляки) та Василіса Кануннікова (Дніпропетровськ).

Усі вони нагороджені іменними сертифікатами на придбання спортивного інвентарю. Змагання проходили за підтримки почеснго голови Полтавської обласної громадської організації «З теплом і добром» Олексія Лелюка.


Автор: Борис АНДРОНОВ, голова федерації настільного тенісу Кобеляцького району, тренер з настільного тенісу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2012, 15:06 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації