Вхід | Реєстрація

Найкращий футболіст «Ворскли» 2009 року

Ось і наближається до закінчення футбольний рік. Зазвичай наприкінці нього підводять певні підсумки, обирають кращих футболістів і тренерів. Ось і наш сайт уболівальників «Ворскла» пропонує вам, шановні відвідувачі, обрати найкращого футболіста нашої команди в 2009 році. Але спочатку коротенько згадаємо, яким був цей рік для команди.
Розпочалося друге коло для полтавців не дуже вдало. У першому колі наша команда здивувала багатьох, тому в другій половині чемпіонату на ігри з нею налаштовувалися вже зовсім по-іншому. Були і провальні матчі, були посередні, а були і просто блискучі. До останніх можна віднеси півфінал проти «Металіста», де гарно проявила себе вся команда, особливо оборона на чолі з голкіпером-капітаном Сергієм Долганським та фінал кубку проти «Шахтаря» і історичний гол нашого кубкового бійця Василя Сачка. Саме у матчі з гірниками футбольна Україна вперше побачила у всій красі вихованця полтавського футболу Володимира Чеснакова.
Після від’їзду Кравченка роль лідера взяв на себе Йован Маркоскі і справився з нею непогано. Одним з лідерів за результативними передачами в лізі був Денис Кулаков, як бджола трудився на фланзі Дмитро Єсін. Як завжди на рівні грали албанські легіонери – Дебатік Цуррі та Арменд Даллку. Першому навіть вдалося впритул наблизитися до рекорду Сергія Чуйченка за кількістю забитих м’ячів в елітному дивізіоні. Григорій Ярмаш постійно викликався до складу національної збірної України. А без Геннадія Медведєва, який цього року провів свій 200-й матч за «Ворсклу» та Олега Краснопьорова важко уявити сьогоднішню «Ворсклу».
Виступи у єврокубках, як і перше коло нового чемпіонату не дуже вдалися команді. Але і тут можна знайти позитивні моменти: здобуто неоціненний європейський досвід, команда не поступилася ні «Динамо», ні «Шахтарю», а в основі почали з’являтися молоді Роман Безус та Олександр Матвєєв.
Одним словом, достойних кандидатів на кращого гравці року, на наш погляд, достатньо. Але вибір лишається за вами. Адже саме для вболівальників гравці викладаються на футбольному полі.

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 16:18 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації