Вхід | Реєстрація

Уточнення списків виборців в Автозаводському районі Кременчука завершено

Відділ ведення Державного реєстру виборців Автозаводського райвиконкому готовий до проведення виборів. Про це на апаратній нараді райвиконкому заявила завідуюча відділом Інеса Мартиненко. Минулого тижня до реєстру виборців були внесені останні зміни, згідно з інформацією, наданою органами МВС. Попередні списки виборців, які знаходилися на виборчих дільницях для ознайомлення з ними кременчужан з 8 жовтня, уточнені. Всього із заявами про внесення змін до списку виборців звернулося 864 мешканця району, що складає менше ніж 0,8% від всіх виборців.

Сьогодні остаточна інформація буде передана до центрального органу ведення Державного реєстру виборців для її опрацювання. А з 22 жовтня Держреєстр виборців блокується і будь-які зміни внести до нього буде вже неможливо.

Уточнені списки відділ ведення Держреєстру виборців Автозаводського райвиконкому буде видавати головам дільничних виборчих комісій у четвер, 25 жовтня. Наступного дня дільничні комісії отримають виборчі бюлетені.

Як пояснила Інеса Мартиненко, члени виборчих комісій, які включені до складу комісій не за місцем свого проживання, мають отримати у районному відділі ведення Держреєстру виборців відкріпні посвідчення з тим, щоби проголосувати за місцем своєї роботи у складі комісії. Адреса відділу: вул. 60 років Жовтня,130 (тер центр). Час роботи з 8.00 до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00).

Станом на 22 жовтня до списку виборців Автозаводського району м.Кременчука включено 117 064 виборців. За цим показником район є найбільшим в Полтавській області.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2012, 17:12 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації