Вхід | Реєстрація

Податкові новини

1. Кременчуцька ОДПІ пропонує платникам податків долучитися до формування Програми лібералізації державної податкової політики  на 2013-2014 роки.

Свої пропозиції щодо вдосконалення функціонування податкової системи України та спрощення ведення бізнесу представники підприємницької діяльності можуть залишити на єдиному веб-порталі ДПС України у розділі “Пропозиції щодо вдосконалення державної податкової політики”, надіслати на електронну адресу Кременчуцької ОДПІ: [email protected] та надати за телефоном 2-45-20 або 1507.

2. Кременчуцька ОДПІ повідомляє, що за 9 місяців поточного року платниками ПДВ зареєстровано 1760 платників ПДВ, з них: 1475 – юридичних осіб та 285 фізичних осіб – підприємців. Подання ними податкової звітності в електронному вигляді  складає майже 100%.

3. Державною податковою службою України запроваджено новий сервіс для платників податків – подання звітності про використання РРО в електронному вигляді (через Інтернет). Вказаний сервіс значно спростить для підприємців процес формування та надання звітності. Він знизить корупційні ризики та надасть можливість скоротити кількість перевірок суб’єктів господарювання за рахунок застосування дистанційного контролю.

4. Середа, 14 листопада, останній день сплати авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб підприємцями.

 

Нове у перспективному законодавстві

Міністерством фінансів України розроблено проект наказу “Про внесення змін до форм та Порядку заповнення та подання податкової звітності з податку на додану вартість”, яким передбачено скорочення кількості податкової звітності з ПДВ (проект розміщено на сайті ДПС України: www.sts.gov.ua).


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2012, 16:40 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації