Вхід | Реєстрація

30 жовтня пройшла XХІІ сесія Автозаводської районної ради

30 жовтня пройшла XХІІ сесія Автозаводської районної ради

Чергова XХІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука пройшла 30 жовтня. Перед її початком секретар Кременчуцької міської ради Василь Івко, який прибув на засідання, подякував всіх депутатів районної ради та працівників райвиконкому за високу організацію проведення святкових заходів до Дня міста та бездоганну роботу по організації виборів.

«Були підготовлені приміщення всіх виборчих дільниць, яких в районі створено 61. Технічне забезпечення, організація відеоспостереження – все це лягло на плечі працівників райвиконкому. Проблеми виникали, але вони відразу вирішувалися», - пояснив Василь Івко.

За дорученням міського голови, він вручив Почесну грамоту голові Автозаводської районної ради Володимиру Коваленко за високий професіоналізм, ініціативність, наполегливість та у зв’язку з 441-річчям Кременчука.
На сесії депутати заслухали звіт про хід виконання повноважень у сфері соціального захисту, з яким виступила начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Автозаводської районної ради Лідія Глоба. Депутати уточнили показники районного бюджету на 2012 рік та прийняли рішення щодо перерозподілу бюджетних асигнувань. Автозаводська районна рада одноголосно прийняла рішення щодо передачі будівель і споруд комунальної власності територіальної громади району в спільну власність територіальних громад Полтавської області. Це рішення стосується приміщень колишнього дитсадка, які орендував Кременчуцький інститут Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля. З нового навчального року учбовий заклад відмовився від оренди приміщення по вулиці Лізи Чайкіної,35, а Кременчуцьке педагогічне училище ім.А.С.Макаренка 19 жовтня звернулося до Автозаводської районної ради з проханням передати це приміщення під свої потреби. Тепер згоду про прийняття будівель та споруд у свою власність має надати Полтавська обласна рада, якій підпорядковано Кременчуцьке педагогічне училище.

На сесії була розглянута низка земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян та в оренду 11-ти земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків і ведення садівництва, 8-ми – для будівництва індивідуальних гаражів, та про передачу 3-х земельних ділянок в оренду для городництва. Всього на розгляд депутатів виносилося 13 питань.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2012, 09:05 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації