Вхід | Реєстрація

Правоохоронці затримали Сергія Горденка

Продюсера шоу «Вмієш? Співай!» взяли під варту одразу після того, як він був виписаний з Кобеляцької ЦРЛ. Ми вже повідомляли, що 22 жовтня Сергій Горденко вчергове не з’явився в судове засідання, на якому розглядалась кримінальна справа щодо нього. Продюсера обвинувачують у шахрайстві, конкретніше — у присвоєнні грошей, призначених для виплат переможцю шоу Василю Стогнію. Сам Горденко, як відомо, своєї провини не визнає.

Коли Горденко не з’явився в суд, то суддя Віктор Голубенко, який розглядає його справу, прийняв рішення про зміну запобіжного заходу. До цього моменту продюсер знаходився на підписці про невиїзд.
Наступного дня, після оголошення рішення судді Голубенка, нам вдалося зв’язатись із Горденком. Той повідомив, що знаходиться на лікуванні у терапевтичному відділенні Кобеляцької центральної районної лікарні. Він нібито хворів уже в день суду. Адвокат Горденка повідомила про це канцелярію суду телеграмою. Хоча під час розмови із журналістами Сергій припустив, що повідомлення могло надійти запізно.

Звичайно, доки Горденко перебував на лікуванні, правоохоронці його не затримували. Але тільки-но 31 жовтня він був виписаний, як біля лікарняної палати з’явились міліціонери. Затримання відбулось спокійно, без перестрілок, супротиву та переслідувань. Кайдани на Горденка теж ніхто не одягав. Міліціонери доставили його до райвідділу, де чоловік перебуватиме до чергового судового засідання. Сам Сергій своє затримання сприйняв спокійно. Для преси заявив, що адвокат клопотатиме про його звільнення.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2012, 15:59 | Кобеляки | Кримінал


1. Крейзі Бабця / 6 листопада 2012, 17:48
Странно... зазвичай він відстрілюється або закидує ментів димовими шашками... Мабуть таки хворенький був...
2. Чудо Юдо / 7 листопада 2012, 14:41
1. Крейзі Бабця пише:
«зазвичай він відстрілюється або закидує ментів димовими шашками..»

Кажуть, що у місті вже на стовпах розклеєна інфа, ніби Горденка захоплювати 5 міліціонерів, били, кидали об землю, ледве насмерть не забили :) Мабуть ще й когось із свідків побили, щоб не розповів нікому.
Цікаво, що то за фантазер?
3. Сергій Горденко / 5 грудня 2012, 01:46
;))))))))))))))))))))
4. співак / 7 грудня 2012, 16:43
Всіх обдурив ще і сміється
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації