Вхід | Реєстрація

Турбота про ветеранів війни та інвалідів

За 9 місяців 2012 року в Автозаводському районі призначено та виплачено щорічну грошову допомогу 4518 ветеранам війни, жертвам нацистських переслідувань, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни на загальну суму понад 2,58 млн. грн. Слід зауважити, що цього року щорічну разову допомогу до Дня Перемоги інвалідам війни було значно збільшено.

На виконання соціальних  ініціатив Президента України, кардинально змінено підхід до забезпечення інвалідів технічними засобами реабілітації. Якщо раніше їх можна було закупати тільки через проведення тендеру, через що інваліди не мали можливості отримати ті засоби, які їм краще підходили, то за новим Порядком інваліди можуть самостійно вибирати модель та виробника для забезпечення своїх індивідуальних потреб з урахуванням всіх медичних показань. Спеціалістами управління поінформовано про новий Порядок забезпечення технічними засобами реабілітації всіх інвалідів, які користуються кріслами-колясками.

Протягом 9 місяців 2012 року опрацьовано документи для взяття на облік 87 інвалідів для забезпечення інвалідними колясками та 989 інвалідів для забезпечення протезно-ортопедичними виробами. За цей період інвалідам видано 91 інвалідну коляску та 46 технічних засобів реабілітації, а також 3 спеціально обладнані автомобіля.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2012, 10:36 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації