Вхід | Реєстрація

На адміністрації +15 °С

Термометр, встановлений на будинку райдержадміністрації, показує +15°. Хоча надворі досить холодно. Цікаво, це ми настільки звикли до теплої осені чи нечесний термометр намагається нас заспокоїти: все добре, надворі тепло, можете не тремтіти.

На адміністрації — +15. І голова РДА Сергій Шовкопляс на черговій апаратній нараді говорить, що Партія регіонів у районі демонструє позитивну динаміку зростання кількості своїх прихильників. У 2006-му — 4150, у 2007-му — 4315. У 2012-му — 6058. Отже, кількість прихильників Партії регіонів у районі зросла на третину. Як не крути — динаміка приємна і позитивна. І хоч провладна партія вже традиційно у районі програє, проте динаміка не може не радувати. Як, наприклад, не може не радувати висока плюсова температура у листопаді.

На адміністрації — +15. У Києві, напевно, холодніше. А може, і спекотніше, адже там знову якісь протести і мітинги. Цього разу — під ЦВК. Опозиція протестує проти нечесних виборів і вимагає перевиборів. У той же час прем’єр-міністр Микола Азаров говорить, що опозиційним лідерам не варто заводити такі розмови — грошей на перевибори немає, тому обрані депутати повинні зайти у парламент і почати працювати. І нехай на якомусь окрузі трішки підтасували цифри, на якомусь — забрали бюлетені під прикриттям «Беркуту» чи «братків», у якомусь — просто переписали протоколи. Вибори у найдемократичнішій країні відбулися. 12-го листопада ЦВК офіційно про це заявить. Чомусь я у цьому не сумніваюся.

Тому що на адміністрації — +15. Це дуже тепло як на 7 листопада. До речі, щось знайома дата. Так-так, як же, як же, це ж день Жовтневої революції. Дідусь Ленін, «усю владу — радам!» У радянські часи зібрали б багатолюдний мітинг і пройшлися з червоними прапорами. Зараз день Жовтневої революції не святкують. Хоча деякі пам’ятають. І 7-го листопада до пам’ятника Леніну приходять кільканадцять людей переважно похилого віку. Без прапорів, але з квітами. «Ленин умер, но дело его живет!» ©

На адміністрації — +15. Але незабаром обіцяють похолодання. Хоча робити якісь прогнози у нашій країні надзвичайно складно. Ніхто не знає, що буде завтра. І станом на 7 листопада ще невідомо — чи будуть перевибори на спірних округах, чи буде опозиція «обнуляти» мандати. Нічого не відомо. А тому тривожно і неспокійно. До замученої бюрократією, хабарями та беззаконням країни приходить осінь, яка навряд чи принесе Україні спокій, порядок і стабільність. Хоча на термометрі — приємні +15.


Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2012, 09:17 | Нові Cанжари | Редакційна
1. водій / 10 листопада 2012, 18:08
намагається нас заспокоїти: все добре, надворі тепло, можете не тремтіти.
І чого ж тут доброго що доси ні разу не було мінусової температури? В ідеалі, до сьогодні, уже і легенький сніжок побачити було б не погано. Хоча б разок. От тоді було б усе добре.
2. кіра / 11 листопада 2012, 19:23
У цьому році залякали більше людей, то й прихильників ПР збільшилося.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації