Вхід | Реєстрація

Депутати Автозаводської райради Кременчука на сесії розглянуть 17 питань

Депутати Автозаводської райради Кременчука на сесії розглянуть 17 питань

29 листопада пройде чергова XХІІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. Порядок денний сесії сформований на спільному засідання Колегії районної ради та Дорадчої ради при голові Автозаводської райради, яке відбулося минулого тижня. Проекти рішень, що виносяться на сесію, депутати вже обговорили на засіданнях постійних депутатських комісій.

На сесії будуть розглядатися питання: про хід виконання повноважень у галузі благоустрою за 10 місяців поточного року, про підведення підсумків роботи відділу з ведення Держреєстру виборців Автозаводського райвиконкому з підготовки та проведення виборів народних депутатів, про організацію звітів депутатів районної ради перед виборцями, про роботу виконкому районної ради із зверненнями громадян, про виконання районного бюджету за 9 місяців 2012 року, уточнення показників бюджету та внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Автозаводського району м. Кременчука на 2012 рік. Окрім цього депутати розглянуть питання передачі рухомого майна з комунальної власності району у державну власність в/ч 3059 Центрального територіального командування внутрішніх військ МВС України.

Нагадаємо, що нерухоме майно – приміщення колишнього дитсадка на Молодіжному, яке займає ця військова частина, минулого року Автозаводської райрадою було передано до комунальної власності територіальної громади міста.

На сесії також буде розглянута низька земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 12-ти земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва та ведення садівництва, про передачу в оренду 4-х земельних ділянок для городництва та сінокосіння, про поновлення оренди земельної ділянки під металевим гаражем та інші.

Всього на розгляд депутатів виноситься 17 питань.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2012, 15:36 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації