Вхід | Реєстрація

Заробили і на пляшку, і на строк

Заробили і на пляшку, і на строк

Потреба в коштах час від часу виникає в будь-якої людини, а тим більше в молоді, яка прагне добре причепуритися, модно одягтися і розважитися. Але всі по різному знаходять кошти на ці потреби. Дехто їх клянчить у батьків, дехто заробляє самостійно, а дехто іде на вчинки, так би мовити, не обдумані і непоправні. Саме такий шлях обрали й чоловіки з Котельви віком 19, 22, 24 та 34 роки. Один з них, 19-річний хлопець, вже був раніше судимий. Неабияке нахабство демонстрували хлопці, аби спустошити кишеню 53-річного котелевця. Непрохані гості завітали до господарства чоловіка близько 23-ої години. Викликавши господаря на подвір’я, зловмисники заявили, щоб він виніс їм 500 гривень за те, аби не розправитися в подальшому з його 19-річним сином. Батько намагався з’ясувати, за що і навіщо компанія молодиків хоче образити його кровинку. Однак суттєвої відповіді чоловік не дочекався, а за надмірну цікавість лише отримав удари руками та ногами по тулубу та обличчю. Мудрий чоловік не став випробовувати долю. Він зайшов разом із кривдниками до будинку і віддав вимагачам названу суму. Молодики, зрадівши швидкій та легкій наживі, відправилися до розважального закладу, де, без докору сумління, витратили здобуте на спиртні напої та цигарки. А потерпілий тим часом звернувся по допомогу до міліції. Що спонукало наших «героїв» до таких дій, наразі доведеться з’ясовувати слідчому. Адже дії молодиків кваліфікуються частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання), що карається обмеженням чи позбавленням волі на строк до п’яти років. Наразі розпочате кримінальне провадження.


Автор: Інна Мироненко, Котелевський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2012, 12:35 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації