Вхід | Реєстрація

За «Круглим столом»

Нещодавно податківці м. Кременчука долучилися до проведення “круглого столу” з представниками підприємств міста у частині доведення нововведень, яких слід чекати у 2013 році.

Начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ Яна Капліна роз’яснила присутнім запровадження з початку наступного року авансових внесків з податку на прибуток, про зміни в оподаткуванні продаваного авто, про впровадження податку на нерухоме майно. Окремо зупинилась на сервісах ДПС України, які протягом 2012 року впроваджено в життя та про ті сервіси, які запрацюють з початку наступного року (РРО, “Електронний кабінет платника податків”, “Електронні перевірки” тощо).

Мова йшла і про те, на що необхідно звернути увагу вже сьогодні. Наприклад, замінити старі КВЕД (види економічної діяльності) на нові необхідно до кінця грудня 2012 року. Першочергово слід зауважити, що з 1 січня 2013 року збільшиться вартість торгових патентів та єдиний податок для підприємців - “єдинників” І та ІІ груп. Було наголошено користувачам РРО про необхідність звернутися до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО з метою придбання РРО, які створюють контрольну стрічку в електронній формі або доопрацювати існуючу касову техніку для передачі звітної інформації, у зв’язку із запровадженням з початку 2013 року подання звітності про використання РРО до податкових органів в електронному вигляді дротовими та бездротовими каналами зв’язку.

Пропонуємо платникам податків слідкувати за ЗМІ щодо розміщення оголошень про проведення податківцями інших просвітницьких заходів. Адже з них ви можете почерпнути чимало корисної інформації та запобігти правопорушенням через незнання податкового законодавства.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2013, 13:05 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації