Вхід | Реєстрація

Міліціонери відзначили своє професійне свято

Міліціонери відзначили своє професійне свято

21-річницю з нагоди Дня міліції України відсвяткували співробітники Кобеляцького райвідділу. Кращим міліціонерам вручили почесні грамоти та квіти.

А святкувала міліція цього дня серйозно: із вітальними словами начальника, із подарунками від влади, із нагородами та відзнаками кращих. І, звісно, із концертною програмою.

20 грудня о 9:00 у залі засідань Кобеляцької райдержадміністрації зібрались майже всі представники кобеляцького органу внутрішніх справ. Усі вони були в парадній формі та зі святковим настроєм.

Першим із вітальним словом до міліціонерів звернувся голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Насамперед, він зосередив свою увагу на ветеранах міліції. Подякував їм за роботу та досвід, переданий молодому поколінню.

— Кожного дня ми спостерігаємо, чим займається наша міліція. Бачимо, які нелегкі будні переживають працівники райвідділу. Але в Кобеляках і в районі сьогодні порядок. Адже погони міліцейські носять нормальні та порядні люди, а керівник кобеляцького підрозділу на своєму місці, — сказав голова РДА.

Підсумовуючи сказане, він побажав працівникам міліції міцного здоров’я, щоденно йти на службу і повертатись із неї з нормальним настроєм та приносити користь нашому району й кобеляцькій громаді.

Наступним до присутніх звернувся голова районної ради Юрій Тагадюк. Він привітав представників міліції з професійним святом і побажав, аби в Кобеляцькому районі для них було якомога менше роботи.

Після слів виступаючих настала урочиста мить нагородження. На імпровізовану сцену по-черзі запрошували працівників міліції, вручали їм квіти та грамоти.

— До грамот ми додаємо конверти. Та тим, хто бореться з корупцією, хочу сказати: ніякої корупції! Це чисто святкові конверти, — пожартував Анатолій Таранушич.

Після відзначення грамотами до мікрофону вийшов міський голова.

— Міліція — це озброєний народ. Бажаю вам зростання професіоналізму. Адже вміння, навички та досвід — це завжди добре для будь-якої професії. Також бажаю залишатися людьми в будь-якій ситуації. Вам доводиться надзвичайно нервово напружуватись на своїй роботі, працюючи в різноманітних ситуаціях та з різними людьми, — сказав міський очільник і також відзначив деяких працівників органів внутрішніх справ почесними грамотами.

Після чого до слова запросили прокурора Кобеляцького району Вадима Кохно. Він подякував працівникам міліції за роботу. І побажав, аби кожен громадянин відчував їхню підтримку.

Насамкінець, до працівників внутрішніх справ звернувся їхній керівник Микола Подобрий.

— Ми сьогодні стали повнолітніми, нам виповнюється 21 рік. Відтепер нам можуть вільно продавати спиртні напої в закладах торгівлі, — пожартував Микола Миколайович. — Наше професійне свято випало на кінець року. І саме зараз усі служби підводять його підсумки. 2012 рік для нас видався досить складним. Незважаючи на це, я вдячний усьому нашому колективу. Ви з честю виконали всі завдання, які стояли перед вами. Ми разом забезпечили стабільну оперативну обстановку на території нашого району, — запевнив Подобрий.

Окрему увагу начальник Кобеляцького райвідділу приділив жінкам, які працюють у органах внутрішніх справ. Адже за його словами, вони на рівні з чоловіками виконують свої обов’язки.

Далі свято продовжилось невеликою концертною програмою, яку підготували працівники районного Центру культури та дозвілля. Також перед присутніми виступили майбутні дільничні інспектори, слідчі, криміналісти та начальники підрозділів. Для працівників міліції маленькі школярі розповіли вірші. Деякі з них були гумористичними. І під пісню «Офіцерська родина» у виконанні Наталії Слісаренко свято завершилось.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2012, 10:33 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації