Вхід | Реєстрація

Проект року поки що в проекті

Проект року поки що в проекті

Кілька місяців тому Кобеляки отримали значну суму грошей (півтора мільйони гривень) від багатомільйонної угоди російського агрохолдингу «Белгранкорм», який працює у Кобеляцькому районі. Отримали їх у вигляді державного мита. Адже угоду завіряв кобеляцький державний нотаріус Юлій Чернявський. Згідно з законодавством, півтора мільйони держмита були зараховані до міського бюджету. Більшу частину цих грошей, а це більше мільйона гривень, мають витратити на будівництво у Кобеляках критого басейну, чаша якого матиме розміри 25 на 9 метрів.

Та для спорудження такого об’єкту цих грошей не вистачить. Адже орієнтовна вартість басейну — 4,5-5 мільйонів гривень. Доплатити за нього мають із районного бюджету. Саму будівлю збудують у тій частині скверу Богдана Хмельницького, що межує зі спорткомплексом ДЮСШ.

На початку листопада в приміщенні Кобеляцької райдержадміністрації зібралась спеціальна комісія у складі голови РДА Анатолія Таранушича, міського голови Олександра Ісипа та представників різних служб. На засідання також запросили директора підприємства «Архітон 7» Сергія Сазонова, який буде займатися проектуванням басейну. Члени комісії обговоривши всі організаційні питання, вирушили на місце майбутнього будівництва об’єкту. Саме того дня, на думку присутніх, здійснилися перші кроки до реалізації задуму з будівництвом. Зрештою, на проектування басейну взяли два місяці, якраз до Нового року. Днями ми поцікавились у голови Кобеляцької райдержадміністрації Анатолія Таранушича, чи виготовлений проект і коли розпочнеться будівництво. Анатолій Олексійович повідомив, що на даний час замовлено виготовити технічні умови і вже після їхнього виготовлення буде готовий остаточний проект. За словами голови РДА, терміни виготовлення проекту будуть не пізніше березня 2013 року.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 січня 2013, 12:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації