Вхід | Реєстрація

Стартувала кампанія «Декларування-2013»

1 січня 2013 року стартувала кампанія з декларування громадянами майнового стану і доходів, отриманих ними протягом 2012 року.

Тож громадяни, які минулого року отримали спадщину, подарунки, дохід від оренди майна; дохід від операцій з продажу рухомого або нерухомого майна, іноземні доходи та такі, що не оподатковувались при виплаті, зобов’язані до 1 травня подати декларацію про майновий стан і доходи.

Для зручності обслуговування Державна податкова служба впровадила сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», який розміщено на офіційному веб-порталі ДПС України (www.sts.gov.ua) у спеціальному банері, за яким платник податків може ознайомитись  з детальним порядком заповнення декларації та її додатків, щоб надіслати її в електронному вигляді.

Для того, щоб надіслати декларацію “електронкою” платникові необхідно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно в Кременчуцькій ОДПІ за адресою: вул. Жовтнева, б. 43, кімната 205 ( тел.: 2-24-17, 2-52-18).

Пам’ятайте, що неподання декларації або подання її з перекрученими даними, із затримкою тягне  відповідальність у вигляді штрафних санкцій!


Автор: Управління оподаткування фізичних осіб Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2013, 15:49 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації