Вхід | Реєстрація

Затримали «на гарячому» поціновувача яловичини

Затримали «на гарячому» поціновувача яловичини

З метою протидії розкраданню приватного та колективного майна громадян, начальник сектору карного розшуку Котелевського райвідділу міліції Полтавщини Володимир Тимошенко спільно із колегою Валерієм Тарасенко здійснювали об’їзд закріпленої території обслуговування.

Близько 17-ої години вони проїжджали повз паркану одного з сільськогосподарських господарств Котельви і помітили силует людини, яка перебиралась через нього. Було помітно, що незнайомець тримає у руках об’ємну річ. Міліціонерів це насторожило і вони вирішили перевірити, чи не порушує особа закону. З’ясувалось, що 49-річний місцевий чоловік, шляхом підбору ключів, проник до приміщення забійного цеху сільськогосподарського підприємства, звідки викрав обрізки м’яса яловичини першого сорту вагою 14 кілограм на загальну суму понад 800 гривень. Після вчинення крадіжки, злодій ніс м’ясо до свого помешкання, але на заваді стали міліціонери.

Наразі відносно поціновувача яловичини порушено кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Інна Мироненко, Котелевський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2013, 16:28 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації