Вхід | Реєстрація

У 2013 році надходження податків у Кременчуці перевищили минулорічний рівень майже на 50 відсотків

За висловом відомого англійського економіста Вільяма Петті яким би не був великим податок, якщо він лягає на всіх пропорційно, то ніхто не втрачає від цього будь-якого багатства. Що дратує людей більше всього – так це те, що вони платять податків більше, ніж їх сусіди. Завданням податкових органів є контроль за своєчасністю та повнотою сплати податків до бюджетів усіх рівнів. Минув січень і вже можна підводити перші підсумки роботи зі збору платежів до бюджету у 2013 році.

Протягом січня 2013 року працівниками Кременчуцької ОДПІ забезпечено надходжень до бюджетів усіх рівнів у сумі 1,1 мільярд гривень. В порівнянні з січнем минулого року показник перевищений на 355,3 млн. грн. або на 47,7 відсотка.

До Державного бюджету зібрано 1,006 млрд.грн., що дозволило забезпечити позитивну динаміку до 2012 року (151,4% за темпами та додаткові 341,7 млн. грн.).

За основними платежами, які формують Державний бюджет, мобілізовано: податку на прибуток – 228,2 млн. грн., ПДВ – 131,6 млн. грн., акцизного податку – 637,3 млн. гривень.

До місцевих бюджетів від платників податків у січні 2013 року надійшло 94,3 млн. грн., що дозволило забезпечити позитивну динаміку до фактичного показника 2012 року (116,9% за темпами росту та додаткові 13,6 млн.грн.).
Досягнуто перевищення надходжень основних бюджетоутворюючих платежів місцевих бюджетів:

Податок на доходи фізичних осіб – забезпечено надходжень у сумі 66,3 млн. грн., що на 6,8% більше показників минулого року. Додатково надійшло 4,2 млн. грн.;

Плата за землю – у порівнянні з минулим роком надходження збільшено на 33,3%, або на 4,2 млн. грн.

Податківці сумлінно та злагоджено працюють над рівномірним наповненням бюджетів усіх рівнів, адже від стабільності у податковій сфері залежать добробут країни та громадян.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2013, 16:29 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації