Вхід | Реєстрація

Отримуємо податкову знижку за переобладнання автівки на газ

Скористатися правом на податкову знижку у разі переобладнання авто для роботи на альтернативних видах палива – паливо моторне сумішеве, біоетанол, біодизель,стиснутий або скраплений газ може лише фізична особа – власник такої автівки. До того ж, аби очікувати на повернення з бюджету частини витрат, понесених у звітному році на вказане переобладнання, фізособа повинна протягом року отримувати зарплату.

Відповідно до норм Податкового кодексу до податкової знижки включаються витрати, підтверджені квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов’язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання). Крім того, з метою отримання податкової знижки необхідно надати сертифікат відповідності для транспортного засобу, що був переобладнаний, та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (технічний паспорт).

Тож, для того, аби скористатися правом на податкову знижку за переобладнання власного авто на газ або інші альтернативні види палива, необхідно звернутись до податкової інспекції та подати Декларацію про майновий стан і доходи разом із копіями документів.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2013, 10:19 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації